LEUK! aan het Veer bij Hoenderdaell 

ANNA PAULOWNA – Hans en Ratna Berends gaan vanaf 1 september bij Hoenderdaell in Anna-Paulowna Leuk! Aan het Veer beginnen. 

Hans & Ratna zijn eigenaar van Leuk! eten en drinken Schagen en hebben een Bed & Breakfast. “We kregen veel reacties van gasten die bij ons in de B&B verbleven over Hoenderdaell. De gasten gaven dan aan dat ze het jammer vonden dat ze niet bij het dierenpark konden eten”, geeft Hans Berends aan. 

Door alle reacties besloot Berends toch eens te bellen met de eigenaren van het dierenpark. “Vanaf het eerste contact ging het heel snel. Het is een klein risico dat we nemen, maar we gaan er alles aan doen om er een succes van te maken.”

Berends noemt het een risico, omdat restaurant Veer vorig jaar wegens omstandigheden moest sluiten. De stijl in het nieuwe onderkomen zal matchen met de stijl van Leuk! eten en drinken Schagen.

Volgens Berends is niet alles hetzelfde. “Op de nieuwe locatie gaan we geen High Tea en brunch aanbieden.” 

 

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel