Lentetuin Breezand stopt na 41 edities

BREEZAND – De organisatie van de Lentetuin heeft bekendgemaakt te stoppen met de grote bloembollenshow die elk jaar in Breezand wordt georganiseerd.

Er was dit jaar net gekozen voor een nieuwe opzet maar deze nieuwe opzet blijkt echter een grote uitdaging om te blijven voldoen aan de doelstelling van het bestaande evenement en daarnaast te kunnen aansluiten bij een behapbare, vrijwillige organisatie voor bestuur, inzenders en vrijwilligers.

Met het genomen besluit komt er na welliefst 41 edities een einde aan de Lentetuin in de sporthal naast de voetbalvelden van ZAP. De gekleurde bollenvelden in het unieke en grootste aaneengesloten bloembollengebied ter wereld zullen blijven bestaan, maar de Lentetuin Breezand zal als begrip in de regio verdwijnen. Met vertrouwen, trots, maar na al die bijzondere jaren vanzelfsprekend ook met sentiment, kijkt de organisatie terug op een mooie tijd. Het bestuur bedankt iedereen die op welke wijze dan ook betrokken is geweest bij de Lentetuin of als bezoeker de Lentetuin heeft bezocht voor het mogelijk maken van dit fantastische evenement.

Voor meer informatie zie website: Lentetuin.nl en Facebook.com/lentetuin


Publicatiedatum: 18 juni 2023
Tags:

Categorie: Nieuws
Aantal views: 883
Avatar foto
De bron van bovenstaand bericht is Regio Noordkop, de publieke lokale omroep voor de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Regio Noordkop is mediapartner van Noordkop Centraal.



Reageer op dit artikel