Lekkere proeverijen Versplein Makado Centrum

SCHAGEN – Het Versplein in het Makado Centrum in Schagen stond niet alleen zaterdag in het teken van proeverijen, dans en muziek maar ook zondag nog.

Jan Spannenberg is niet alleen goed in tegelzetten, hij was ook finalist in ‘Heel Holland Bakt’. Hij gaf een workshop op het Versplein waarin hij liet zien hoe je een aardbeienslof maakt. De bodem had hij afgebakken in de oven van bakker Dunselman en de eieren die hij nodig had, kreeg hij van de Zuivelhoeve.

De aardbeienslof die hij maakte, zag er niet alleen prachtig uit, maar smaakte ook nog eens heerlijk. De Swinging Singing Cubcakes, die er niet alleen leuk uitzagen, lieten kinderen uitzoeken wat er op hun cubcake moest komen en ze zongen ook nog.

Er stond nog een dame met lekkernijen in klederdracht en ook zij zong. Verder kon er worden geproefd bij de Zuivelhoeve, bakker Dunselman en slager Arie Klaver.

De leerlingen van dansschool Rebounce zorgden onder leiding van Renate Overgoor voor een aantal mooie optredens. Zondag van 12.00 tot 16.00 uur geeft Jeroen Meijer, die in 2020 meedeed aan ‘Heel Holland Bakt’ demonstraties en de algehele presentatie is in handen van chefkok Marcel Philippe Driesenaar.

(Foto’s: Kitty Mertz)

 

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):