Lars Dignum officieel lijsttrekker Jess Lokaal

SCHAGEN – Tijdens de online gehouden Algemene Ledenvergadering van JessLokaal is de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 vastgesteld. Lars Dignum uit Warmenhuizen is, zoals verwacht, unaniem gekozen als lijsttrekker. 

Op de tweede plek staat Simco Kruijer uit Schagen, vorige keer kwam hij met voorkeursstemmen in  de raad. Plek drie is voor Jack Kruijer uit Schagerbrug.

Plek 4 is ingeruimd voor de 21 jaar jonge Marijn Streefkerk uit Schagen. De afgelopen 2 jaar heeft hij zich zeer positief laten zien in de fractie. Op nummer 5 staat nieuwkomer Ron Zut uit Tuitjenhorn en nummer 6 wordt ingevuld door Maaike Tesselaar uit Schagen.

Voorts staan ook ervaren leden Hans Kröger en Carla Rampen op de lijst en nieuwkomer Wietse de Vries uit Warmenhuizen.

“Ik geef JessLokaal met een gerust hart over aan deze jonge talentvolle groep, waarbij ze uiteraard nog steeds een beroep kunnen doen op mijn kennis en ervaring. Ik ben ervan overtuigd, dat zij de verkiezingen tot een succes maken”, aldus vertrekkend lijsttrekker en fractievoorzitter Hans Kröger.

Ook het verkiezingsprogramma werd voorgelegd aan de leden. Het programma met als titel “Een nuchtere kijk op onze toekomst” is eveneens door de ledenvergadering vastgesteld.

(Foto: Jess Lokaal)

Avatar foto
Bas Burlage was tot en met augustus 2022 actief voor Noordkop Centraal.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: