Laptop ruilen voor zelfgemaakte taart

SLOOTDORP – Via de Hollands Kroonse Uitdaging werd Corina Groeneweg van dagbesteding Het Groene Huijs in Slootdorp in contact gebracht met Laurens Overtoom en Kim Bakkum van ICT vanaf Morgen. 

ICT vanaf Morgen is een social enterprise uit Alkmaar met de doelstelling om zoveel mogelijk jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk te bieden in de ICT. 

Ook valt onder haar diensten het refurbishen van afgeschreven ICT-apparatuur, zoals laptops en computers. Corina wilde graag een goede laptop voor de dagbesteding. Bij ICT vanaf Morgen was ze daarvoor aan het goede adres.

Corina haalde de laptop zelf op in Alkmaar. Als tegenprestatie was afgesproken dat ze een zelfgebakken appeltaart zou meenemen.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. Jac
    Jac zegt:

    Mijn interesse was gewekt, meteen gekeken op de webshop van ICT vanaf morgen, maar het aanbod is wel heel karig en flink aan de prijs voor een afgestofte laptop.

Reacties zijn gesloten.