Laatste escaperoom voor Stichting Hartekind

SCHAGEN – Na vele avontuurlijke jaren sluit Escape Room Schagen zondag 2 juni haar deuren. Om deze periode af te sluiten, wordt het allerlaatste tijdslot van de escape room geveild.

De volledige opbrengst van deze veiling gaat naar Stichting Hartekind, een organisatie die zich inzet voor kinderen met een hartafwijking.

De veiling betreft het laatste tijdslot van Space Lab om 16.15 uur. Geïnteresseerden kunnen hun bod plaatsen via escaperoomschagen.nl/veiling-hartekind. De veiling sluit woensdag 29 mei om 23.59 uur.

Lisanne Kuilman van Escaperoom Schagen: “Mijn man was een hartekind bij zijn geboorte. Met hem gaat nu alles goed. Dit wil ik voor alle hartekinderen. We hopen daarom ook dat deze veiling niet alleen een mooie afsluiting is voor ons, maar ook een waardevolle bijdrage levert aan Stichting Hartekind.”

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):