Knallende start van vuurwerkverkoop

SINT MAARTEN – De verkoop van vuurwerk is donderdagochtend knallend van start gegaan bij Pronk Vuurwerk bij de Welkoop aan de Rijperweg in Sint Maarten. Het bedrijf bestaat 25 jaar en dat maakt deze editie extra feestelijk. 

Buiten worden de vuurwerkliefhebbers twee kanten opgestuurd. De ene route is voor mensen die al voor 22 december een bestelling hebben geplaatst. De andere route voor de latere beslissers en de losse verkoop. Meer dan vijftig personen staan klaar om de verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Om dit jubileumjaar te vieren heeft de winkel op haar social mediakanalen een winactie lopen. Vrijdag 30 december wordt uit alle deelnemers een winnaar getrokken. Hij of zij wint een megapakket ter waarde van € 1.199,-.

 

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):