Kijkdag voor nieuwbouw SAMEN in Hippo

HOLLANDS KROON Belangstellenden kunnen zaterdag 25 september een kijkje komen nemen in de nieuwbouw aan de Parklaan in Hippolytushoef.

Wilt u een kijkje komen nemen, dan wordt u verzocht zich per persoon in te schrijven via datumprikker.nl. Aanmelden kan tot en met donderdag 23 september 12.00 uur. Wanneer u zich heeft ingeschreven ontvangt u hiervan vanuit datumprikker.nl een bevestiging.

Belangrijk te vermelden is dat het een bouwterrein betreft. Het terrein is om die reden niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten en voor kleine kinderen.

U wordt zaterdag 25 september ontvangen op de door u gekozen tijd. U kunt zich melden bij de hoofdingang van de nieuwbouw aan de Parklaan. Heeft u klachten of bent u positief getest op het Coronavirus? Dan wordt u verzocht thuis te blijven.

Heeft u vragen of lukt het u niet om u in te schrijven? Neem dan contact op met communicatie@wzgsamen.nl.

Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: