Kees Trommel klaar voor een nieuw avontuur

SCHAGEN – Kees Trommel uit Schagen is volop nieuwe plannen aan het maken om zichzelf uit te dagen. In 2010 werd hij getroffen door een hersenbloeding en hield daar blijvende beperkingen aan over. 

Maar stilzitten is er voor Kees niet bij. In 2016 maakte hij een pelgrimstocht naar Santiago de Compostella in zijn 45 km autootje. In de jaren daarna fietste hij Nederland in de rondte op zijn driewieler. 

En nu, Kees is inmiddels 70 jaar oud, is hij klaar voor een nieuwe uitdaging. Hij wil in vijf jaarlijkse etappes, op de fiets en scootmobiel naar Lissabon in Portugal. Om overal te kunnen overnachten, eten en drinken, zoekt Kees sponsorgeld. Elk bedrag is welkom op NL90 INGB 0753 709 449. 

Hij organiseert donderdagavond 22 juni van 19.00 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst bij Esdégé-Reigersdaal aan de Zuiderweg 4 in Schagen.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: