Kees Trommel gaat voor nieuwe uitdaging

SCHAGEN – Kees Trommel gaat voor een nieuwe uitdaging. Ging hij in 2016 samen met zijn maten Hans en Cor naar Santiago de Compostella in Spanje in zijn 45 km autootje, deze keer wordt het Lissabon in Portugal.

Kees werd in 2010 getroffen door een hersenbloeding waaraan hij afasie en apraxie  overhield en halfzijdig verlamd raakte. 

Zijn nieuwe uitdaging wil hij in 5 jaarlijkse etappes doen op de fiets en in zijn scootmobiel. Hij focust zich nu op de eerste etappe door Nederland die maandag 15 augustus van start gaat.

Zijn fiets heeft hij zelf aangeschaft maar voor de andere benodigdheden zoals overnachtingen, eten en drinken heeft hij sponsorgelden nodig.

Hij wil de tocht met € 7.000,- volbrengen en vraagt of mensen hem willen steunen door een bedragje of bedrag over te maken op zijn rekening NL90 INGB 0753709449 .

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: