Kavels in Haringhuizen te koop

HARINGHUIZEN – In Haringhuizen staan vrije kavels te koop. De kavels zijn te vinden aan het eind van de Dorpsstraat op de kruising met de Muggenburgerweg. 

Het plan is niet interessant voor starters op de woningmarkt. De kavels gaan in de verkoop vanaf € 439.000,- vrij op naam. 

Op de plek van de kavels staan nu nog een oude boerderij van Kooijman en een woning. Op die plek worden 7 riante kavels aangeboden met een oppervlakte tussen de 1.000 en 1.600 m2. 

Donderdag 6 juli van 19.30 tot 21.30 worden belangstellenden over het plan geïnformeerd in dorpshuis De Oude Stal in Haringhuizen. 

Het plan is Heeringhuusen gedoopt en biedt ruimte voor de bouw van een stolp, een schuurwoning, een hooibergwoning en vier vrijstaande woningen in traditionele stijl. De kopers genieten volgens de initiatiefnemers van blijvend vrij uitzicht op het aangrenzende achterland. 

De kavels worden bouw- en woonrijp opgeleverd. Kijk voor meer informatie vanaf vrijdag op www.bouwkavelsharinghuizen.nl of bel projectleider Jan Bouwes op 06 – 53 43 97 11.

 

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord
  1. AH
    AH zegt:

    Daar kan toch veel meer gerealiseerd worden op zoveel grond zonde gewoon de opzet aanpassen en daar past makkelijk het dubbele op en de prijs voor het perceel word ook aantrekkelijker.
    projectleider Jan Bouwes ?? voormalig wethouder ??? zou dat toch ook moeten weten

Reacties zijn gesloten.