Karaoke via Schager Uitdaging

SCHAGEN – Bij de Schager Uitdaging is een bijzonder aanbod binnengekomen voor een maatschappelijke vereniging, club of stichting uit de gemeente Schagen.

Toon Bremmer uit ‘t Zand biedt zijn karaoke-versterker aan. Het toestel, een IDOLPRO IP 388 II, is nog in perfecte staat en heeft een usb aansluiting, een recorder en allerlei andere handige functies. Er kunnen 2 microfoons op aangesloten worden.

Het toestel is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld bij een jongerencentrum of clubhuis. Is dit iets voor jouw club, maatschappelijke organisatie of vereniging? Reageer dan uiterlijk 26 februari via info@schageruitdaging.nl. Bij meerdere reacties zal door de aanbieder een keuze gemaakt worden.

Toon Bremmer uit ‘t Zand heeft een bijzonder levensverhaal. Hij heeft veel opgetreden in zijn leven en daarnaast ook eigen nummers geschreven. Het zou mooi zijn als Toon Bremmer langs kan komen bij de ontvangende partij, om zelf te zien en ervaren hoe zijn apparatuur gebruikt wordt.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):