Karakteristieke entree Makado weg

SCHAGEN – De karakteristieke entree van het Makadocentrum aan de kant van de Nieuwstraat wordt vanaf dinsdag 16 april gesloopt.

Marketingexpert Maureen van Haaren meldt: “Miljoenen passanten kwamen in tientallen jaren door deze entree. Dinsdag wordt gestart met de sloop. Dit is de laatste fase van de ingrijpende verbouwing van het mooiste winkelcentrum van Noord-Holland: Makado Schagen.”

De doelstelling is dat de entree op deze plek woensdagmiddag 17 april weer open gaat voor winkelend publiek. Op een later moment komt er een tijdelijke entree door de oude winkel van Zwaan.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
5 antwoorden
 1. Natuurlijk Schagen
  Natuurlijk Schagen zegt:

  Het winkelcentrumpie die het langste duurde van de jarenlange verbouwing in Nederland
  Ik vind er zelf niets aan. Is niet gezellig. Verkeerde muziek. Dit jaagt de mensen weg.
  Ik vind het jammer dat de standhouders van marktkramen moeten knokken voor een plekkie in de buurt van het Centrumpie. Waarom is dit niet tot een samenwerking gekomen?

  • Johan
   Johan zegt:

   Natuurlijk Schagen of te W.K. je begint een oude Brombeer te worden die overal commentaar op heeft en heel vaak ten onrechte,wees eens positief in plaats van hegatief.

 2. Ina Schalkhaar
  Ina Schalkhaar zegt:

  Mooiste winkelcentrum van Noord Holland , mag ik even bijkomen van het lachen.
  Mooiste entree van een Albert Heijn winkel zal ze bedoelen.

  Tuurlijk zijn sommige delen opgeknapt en beter geworden maar het slaat de plank ( mooiste winkelcentrum van Noord Holland wel volledig mis.

Reacties zijn gesloten.