Kandidaat-wethouders Schagen bekend

SCHAGEN – De vier wethouders die in Schagen aan de slag gaan, zijn bekend. 

JessLokaal wordt straks in het college vertegenwoordigd door Simco Kruijer. Cor Quint wordt wethouder voor de Seniorenpartij.

Namens het CDA wordt Puck de Nijs-Visser wethouder. Naast deze drie nieuwe gezichten wordt de PvdA straks vertegenwoordigd door Hans Heddes. 

Wie welke portefeuille krijgt, is nog niet bekend. Daarover wordt nog onderhandeld.

Als die onderhandelingen volgens planning verlopen, dan worden de nieuwe wethouders tijdens een ingelaste raadsvergadering op 14 juni geïnstalleerd.

Delen is leuk
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Mail naar redactie@noordkopcentraal.nl.Reageer op dit artikel
2 antwoorden
 1. Peter Scholte
  Peter Scholte zegt:

  mocht dat zo zijn is dat geheel in lijn met wat er zich in Den Haag afspeelt. Als zij de wil van de inwoners weten te vertalen naar beleid zijn ze geschikt. Dat heeft met goed luisteren te maken en niet zo veel met politiek.

  Beantwoorden
 2. VN Ambassadeur Coby Verbek bc.
  VN Ambassadeur Coby Verbek bc. zegt:

  Geen goed idee deze kandidaat wethouders… niet van het juiste politieke hout gesneden. Uberhaubt is deze raad geen schoonheidsprijs De raad moet college beoordelen en controleren de burger moet de raad controleren en beoordelen Bij stemmen in Maart waren er te weinig stemmers, minder dan voorgaande jaren… omdat de locaties niet geschikt waren in corona pandemie

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: