Kaagvogels verliest

ZWAAGDIJK – Kaagvogels ging zondag uit bij koploper Zwaagdijk met 2-0 onderuit, maar coach Ivo Schaerlaeckens was na afloop tevreden.

“Met een aantal oudgedienden en jeugdspelers werd het elftal rijkelijk gevuld”, steekt de coach van wal. “We kwamen 1-0 achter door een doelpunt uit de kluts. De koppies bleven echter omhoog en er werd gestreden.”

“Wij deden als Kaagvogels niet onder voor het hooggekwalificeerde Zwaagdijk. Er werden meerdere kansen gecreëerd en we hadden kans op een gelijkspel. Remy van den Dungen werd als doorgebroken speler neergehaald, maar er kwam geen vervolg…”

Kaagvogels speelde de laatste fase met een extra spits en kreeg via jeugdspeler Robel Tekie kans op de gelijkmaker. “Hij stond na een prachtige actie één-op-één met de keeper, maar kwam niet tot scoren.”

Zwaagdijk sloeg wel toe: 2-0. Schaerlaeckens: “Ik zie een stijgende lijn en het kan niet anders: de punten gaan onze kant op vallen.”

Avatar foto
Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):