Jubileumlezing ‘Eva is geen Adam’

Gepland Agenda

Jubileumlezing ‘Eva is geen Adam’

DIRKSHORN – De serviceclub de Roos van Schagen organiseert op zaterdagochtend 7 oktober een lezing over gezondheidszorg met aansluitend lunch in het restaurant Green op de Golfbaan in Dirkshorn aan de Groenvelderweg 3.

Al 10 jaar is de Soroptimistenclub de Roos van Schagen actief in Schagen en omgeving. De service club organiseert regelmatig lezingen, doet aan fundraising en is steeds op zoek naar goede doelen voor vrouwen, meisjes en kinderen die financiële ondersteuning nodig hebben.

Voor het 10-jarig jubileum komt Mirjam Kaijer spreken over gezondheidszorg en de positie van vrouwen daarin. Die is anders dan van mannen, veel onderzoek is vooral op mannenlichamen gedaan. Mirjam vertelt waar je als vrouw alert op moet zijn.

Mirjam is journalist, columnist en oud-verpleegkundige en won in 2023 de landelijke ‘Vrouw in de Media Award’. Zij initieerde ‘Voices For Women’, een platform voor vrouwspecifieke zorg.

Het programma start om 9.15 uur met de ontvangst en duurt tot 13.30 uur. De kosten zijn € 29,50 per persoon, inclusief lunch. Graag aanmelden voor 1 oktober via roosvanschagen@soroptimist.nl.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?

Publicatiedatum: 22 september 2023
Categorie: Agenda
Aantal views: 75
Avatar foto
Liesbeth van Opstal is als vrijwilliger actief op de redactie van Noordkop Centraal.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):