Jongeren terroriseren straat in Warmenhuizen

WARMENHUIZEN – Een groep jongeren terroriseert al maanden de Oudewal Oost in Warmenhuizen. Dat meldt een inwoner van Warmenhuizen op Facebook. 

Elk weekend loopt de groep jongeren door de staat en slaan ze hard op de ramen van de bewoners. 

“Er wordt zo hard op de ramen geslagen dat ze net niet sneuvelen. Je schrikt je helemaal dood”, meldt de bewoner. Hij vreest voor de gezondheid van zijn ouders, die in de straat wonen. 

De vermoedelijke daders zijn 14 tot 18 jaar oud. Een van de daders draagt volgens de schrijver een opvallende jas met bontkraag en is van Marokkaanse of Turkse afkomst. De andere dader zou een Hollandse jongen met halflang haar zijn. 

Er is een beloning uitgeloofd voor de gouden tip die leidt naar de daders.

Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Mail naar redactie@noordkopcentraal.nl.Reageer op dit artikel
2 antwoorden
  1. wam1953
    wam1953 zegt:

    de omgeving van de dorsvlegel en omliggende straten, leent zich bij uitstek voor dit soort groepen…mensen treden niet op of onvoldoende. Hebben nog nooit van de politie gehoord, er is een wijkagent,maar als je daar contact mee zoekt, krijg je een dag later de melding dat je dan maar de politie moet bellen. Vorig jaar winter in de lockdown periode en er sneeuw lag, werd er met ijsballen tegen de ramen gegooid..deze gasten zijn wel omdat er gewaarschuwd was bij de politie in hun kraag gegrepen. Maar verder is het hier normaal om elk weekend vuurwerk te horen..jongeren die om vijf uur smorgens door de steegjes achter de huizen lopen, en al wat je ziet is een wijkagent of een andere vorm van controle..te veel vrij spel omdat er niemand acht op slaat, en de jongeren niet uit Warmenhuizen komen maar uit Alkmaar zelf.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: