Janssen neemt na dit seizoen afscheid van VZV

‘T VELD – Edwin Janssen, de huidige trainer van de damesselectie van JuRo Unirek VZV, heeft besloten om na afloop van het seizoen de club te verlaten.

In het eerste seizoen van Janssen bij VZV presteert het eerste team uitstekend en staan ze momenteel op de derde plaats in de Nederlandse competitie. Op de clubwebsite laat VZV weten dat ze graag langer dan één seizoen waren doorgegaan met de Limburger. “De club waardeert de toewijding en inspanningen van Edwin gedurende zijn tijd bij VZV. Het bestuur had de samenwerking graag voortgezet om de positieve ontwikkelingen van dit seizoen uit te bouwen.”

Janssen gaf aan dat het een moeilijke beslissing was. Uiteindelijk hebben persoonlijke overwegingen de doorslag gegeven voor de Limburger. Het bestuur van VZV gaat nu op zoek naar een geschikte opvolger voor de positie van hoofdtrainer van de damesselectie.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):