Jaap en Erica Broers in ‘Met de deur Open’

SCHAGEN – In het programma ‘Met de deur Open’ zijn zondag 29 augustus van 10.00 – 12.00 uur Jaap en Erica Broers van Imkerij Regina in Schagerbrug te gast. 

Jaap en Erica zijn ooit samen begonnen met het kweken van bloemen. Eerst in Sint Maartensbrug en later in de Noordoostpolder bij een nieuwe kwekerij op glastuinbouwgebied. Rond 2000 zijn zij daar gestopt en teruggegaan naar Noord-Holland en zijn allebei iets anders gaan doen. 

Doordat Jaap zich hobbymatig bezig hield met bijen is Imkerij Regina ontstaan. Momenteel is Jaap daar fulltime mee bezig en Erica helpt naast haar werk mee op de imkerij waar nodig is en in de inmiddels gestarte honingwinkel.

Presentator Kitty Mertz praat met Jaap en Erica Broers over hun leven, werk en hobby’s. De muziek die tijdens het programma is te beluisteren is de keuze van Jaap en Erica en de techniek is in handen van Hans van den Hoeven.

Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: