Inwoner Schagen heeft lot van 1 miljoen

SCHAGEN – De hoofdprijs XL van 1 miljoen bij de Staatsloterijtrekking van woensdag 10 april is gevallen op een lot, gekocht in de gemeente Schagen.

De winnaar kocht het winnende lot (CB 63113) in een winkel in de gemeente Schagen. In welke winkel het lot is gekocht, is niet bekendgemaakt.

De winnaar van het lot is nog niet bekend. De Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is, verzoekt de winnaar zich te melden.

“We kijken er naar uit om de winnaar te verwelkomen op het kantoor van Nederlandse Loterij om hem of haar persoonlijk te feliciteren en te kunnen adviseren bij deze nieuwverworven rijkdom”, vertelt Thomas van Vessem, prijswinnaarbegeleider bij Nederlandse Loterij.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
  1. Henk
    Henk zegt:

    Ik hoop van ganser harte dat J. of Matthew de winnaar is. Indien dat het daadwerkelijk het geval mag zijn zal ik schrijven waarom ik dat zo erg hoop

Reacties zijn gesloten.