Investeren in zonnepanelen zonder saldering?

SCHAGEN – Zou u nog in zonnepanelen investeren wetend dat de regering de salderingsregeling langzaam in stappen wil gaan afschaffen?

Met die vraag gingen cameraman Ed van Oerle en Kitty Mertz donderdagmorgen voor het televisieprogramma ‘Straatpraat’ de goederenmarkt in Schagen op.

De antwoorden zijn te zien in een nieuwe editie van Straatpraat.

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
 1. Jac
  Jac zegt:

  Stemmingmakerij, aanschaf van zonnepanelen blijft luctratief, vooral als je bewust je apparaten gebruikt als ze opwekken. Bovendien komt er een minimale terugleververgoeding. Op elke kwh die je zelf opwekt betaal je geen energiebelasting en btw. Misschien dat de terugverdientijd iets langer wordt, maar rekenend met nog meer prijsverhoging voor energie blijft het verstandig.

 2. Coby
  Coby zegt:

  Precies ik ook met me C1 , amper half jaar gebruik van kunnen maken , je blij maken met dooie Mus 🙈 Maar wat doe je er aan ze gaan toch hun gang dus niks Slap Volk !! En Salderen ff goed voordeel met aanschaf Zonnepanelen ( de stroom ).hoeven de mensen die Geen Panelen hebben niet meer mee te betalen wat ze nu doen , belachelijk !!

 3. Peter Scholte
  Peter Scholte zegt:

  Kent u de wegenbelastingvrije Toyota Prius nog. Veel mensen kochten deze auto.
  Dat duurde een jaar tot de regering besloot dat er weer gewoon wegenbelasting betaald moest worden.
  De politiek naait je waar je bij staat.
  En we tolereren het allemaal.
  Slap volk zijn we geworden.

Reacties zijn gesloten.