Ingezonden mededeling: Welke series op Netflix moet jij streamen deze zomer?

Waar je in het verleden beslist een alles in 1 abonnement moest afsluiten om je favoriete televisieprogramma’s te kunnen kijken, is dat nu niet meer het geval. Nu kun je immers ook online series kijken, onder meer met behulp van streaming services. Internet en tv vergelijken kun je dan doen want hiervoor heb je natuurlijk wel een goede internetverbinding nodig. Nadat je zo’n abonnement hebt afgesloten moet je vervolgens natuurlijk ook nog een abonnement afsluiten bij een streamingservice. Netflix is hierbij zeker een goede keuze, onder meer doordat je de onderstaande series kunt kijken op dit platform. 

Breaking Bad

Nadat een lokale scheikundeleraar in Albuquerque genaamd Walter White, gespeeld door Bryan Cranston, wordt gediagnosticeerd met terminale kanker is de echte vraag is hoe lang hij eigenlijk nog te leven heeft. Verscheurd tussen zijn talenten en zijn verantwoordelijkheid als familieleverancier, wordt hij een van de machtigste spelers in de ondergrondse methamfetaminehandel. Naast Cranston spelen ook Aaron Paul en Anna Gunn in deze serie, waarvan in totaal 62 afleveringen gemaakt zijn.

One Punch Man

One Punch Man is een animeserie die het leven van Saitama volgt, een held die het kwaad bestrijdt, gewoon omdat het leuk is om dat te doen. Natuurlijk kan vechten alleen zo vermakelijk zijn als je elke vijand met een enkele klap kunt verslaan. Met komedie die nauw verweven is met actie, is One Punch Man een unieke serie waar zelfs anime-beginners vanaf het begin van kunnen genieten, dit programma op Netflix is nagesynchroniseerd of ondertiteld.

Peaky Blinders

Ongelooflijk geacteerd en schokkend grafisch, Peaky Blinders is een misdaaddrama uit een periode dat losjes is gebaseerd op de echte Shelby-misdaadfamilie. Kort na WOI infiltreren en ontwortelen de beruchte Ierse misdaadfamilie Shelby’s de high-class samenleving tijdens het hoogtepunt van haar rijkdom en pracht. Gericht op Tommy Shelby, gespeeld door Cillian Murphy, de leider van Peaky Blinders, die door middel van angst en brutaliteit de macht moet vestigen en behouden. Disclaimer: dit is helemaal geen show voor kinderen, wel voor volwassenen.

The Last Dance

Na de opkomst van de Chicago Bulls in de jaren 90 met niet-uitgezonden beelden, is The Last Dance snel een van de beste documentaires geworden die je tijdens de zomervakantie wilt zien. Met commentaar van Michael Jordan, Phil Jackson, Scotty Pippen en vele anderen, is deze docuserie zeker de moeite waard om te kijken. De kans is zelfs groot dat je alle 10 afleveringen in één keer achter elkaar kijkt.

The Crown

Door een gedramatiseerde weergave van de geschiedenis van de Britse koninklijke familie te beschrijven, leren we over de politieke gebeurtenissen en algemene houdingen die aanwezig zijn in het koninklijke drama, met enkele historische details uit het echte leven die zijn toegevoegd om de nadruk te leggen. Prachtig geacteerd en oogverblindend verteld, duikt het verhaal van deze koninklijke familie in de verdeeldheid en kleine rivaliteit die het potentieel hebben om grote oorlogen en schandalige geheimen te worden, met eenvoudige onverschilligheid en weinig moeite om de verwrongen monarchale chaos te verlichten.

Avatar foto
Je leest een commerciële bijdrage. Ook een bijdrage op onze website? Vraag naar onze aantrekkelijke tarieven via promotie@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):