Ingezonden mededeling: Ga er eens écht tussenuit en kies voor Lissabon

Wat gebeurt er eigenlijk veel in onze regio. En dat elke dag opnieuw. Wie bijvoorbeeld elke dag een kijkje neemt op Noordkop Centraal, die gelooft niet dat er zich zoveel afspeelt binnen een relatief klein gebied. Er is altijd wat te doen, er gebeurt echt van alles op politiek en cultureel gebied en de agenda staat standaard vol. Soms heb je even een break nodig, hoe mooi je stad of dorp ook is. Even die hectiek laten voor wat het is. Hoe? Wat dacht je van een weekje Lissabon bijvoorbeeld?

Kies voor de diensten van EasyTerra autoverhuur

Het gaat allemaal ongemerkt en het lijkt alsof we ondertussen ingesteld zijn op de prikkels die we tot ons krijgen. En let wel, dan hebben we het alleen nog maar over de Noordkop. Het is voor iedereen goed om eens in een heel andere omgeving te zijn. De agenda leeg te laten en je eens niet druk te maken om de nieuwtjes op Noordkop Centraal. We raden in dat kader Lissabon aan. De vluchten naar de Portugese hoofdstad zijn prima te betalen en ter plekke kies je gewoon voor EasyTerra Autoverhuur.

Huur een auto als je verblijft in de Portugese hoofdstad

Het is wel zo prettig om ook in Lissabon een auto tot je beschikking te hebben. Want behalve de stad zelf, is ook de omgeving van deze werkstad meer dan moeite waard. Zie je dat ook, dan is het zeer verstandig zaken te doen met EasyTerra. De reden is simpel. Via deze vergelijker van autoverhuur doe je altijd de beste zaken. Je betaalt dan nooit teveel als je een auto huurt terwijl je verzekerd bent van een kwalitatief uitstekende auto. Het werkt gemakkelijk. Je geeft aan waar, wanneer en hoe lang je een auto wilt huren en kiest vervolgens een merk of type. Vervolgens geeft EasyTerra je de beste en goedkoopste opties. En als je aangekomen bent in Lissabon dan haal je daar de auto gewoon bij de verhuurder af. Moeilijker is het niet.

Het is goed toeven in Lissabon

Eenmaal op de hotelkamer in Lissabon en de auto in de parkeergarage voel jij je ontspannen en zo vrij als een vogel. Lissabon is echt de moeite waard en ideaal om te onthaasten. Er worden weliswaar 2,9 miljoen mensen, toch is het er goed toeven. Lissabon ligt aan de rechteroever van de Taag en in de buurt van de Atlantische Oceaan. In Lissabon zelf is meer dan voldoende te zien en te beleven. Je vindt er de beste restaurants, de leukste musea en shoppen is er ook al geen probleem. Voetballiefhebbers komen er ook aan hun trekken met clubs als Benfica, Sporting Lissabon en Belenenses.

Met de huurauto kun je de stad ontvluchten en genieten van hoe mooi ook de binnenlanden van Portugal zijn. Als je er echt even tussenuit wilt, dan is Lissabon een aanrader. Zeker met een huurauto tot je beschikking.

Avatar foto
Je leest een commerciële bijdrage. Ook een bijdrage op onze website? Vraag naar onze aantrekkelijke tarieven via promotie@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):