Inbrekers op heterdaad betrapt

NIEUWE NIEDORP – De politie heeft donderdag vier mannen op heterdaad aangehouden na een inbraak bij een bedrijfspand aan de Dorpsstraat in Nieuwe Niedorp.

Rond 2.25 uur kreeg de politie melding van de inbraak. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij een voertuig wegrijden. Het voertuig werd snel tot stoppen gemaand, waarbij de bestuurder en de bijrijder werden aangehouden.

De twee andere inzittenden wisten een tuin in te vluchten waarna zij, met behulp van een politiehond, alsnog werden aangehouden. In het voertuig van de verdachten werd inbrekerswerktuig gevonden.

De vier verdachten betreffen een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, twee 19-jarige mannen uit Schagen en een 18-jarige man uit Schagen. De verdachten zitten nog vast en hun rol wordt verder onderzocht.

Sinds de jaarwisseling hebben ruim twintig inbraken in bedrijfspanden in Noord-Holland Noord plaatsgevonden. Dit ging vooral om inbraken in horecazaken. Onderzoek moet uitwijzen of de verdachten ook betrokken zijn geweest bij deze serie inbraken.

(Foto: Politie Noord-Holland)

 

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
 1. Ibrahim en de boyz
  Ibrahim en de boyz zegt:

  deze gaste heben nog hele veel pof staan voor drugs en explosvis bij onze groote lijder onse steen en toeverlat Patrick Verdonk, ons ongkroond drugskonink die alemal help ook mens die arm met ete en drank je weet zelf broer inshala maar wel betaal dat moet
  groet Ibi en de boyz van denhelder tot ijmuiden

  ojaa ijmuide heb heel HASRD nodg oh Meester Patrick komsnel astu

  • Henk
   Henk zegt:

   U beheerst de Nederlandse taal uitstekend merk ik. Maar er is nog veel werk aan de winkel voor u.

Reacties zijn gesloten.