In Memoriam Marius Kant

DIRKSHORN – Marius Kant, oud-medewerker van Schagen FM, tegenwoordig Noordkop Centraal, is afgelopen dinsdag onverwacht overleden.

Kant kreeg vanwege zijn bemoeienis rond tal van politieke activiteiten in de voormalige gemeente Harenkarspel van Schager Weekblad-redacteur Jack Groenveld de bijnaam ‘Burgemeester van Harenkarspel’ toebedeeld. 

In die gemeente was Kant ook een periode wethouder. De term ‘eigenwijs’ leek in die periode op Kants lijf geschreven, recht door zee, altijd goed ingevoerd en pal achter zijn ideeën, die hij belangrijk achtte voor Harenkarspel.

Daarnaast was de markante Dirkshorner ook op sociaal gebied actief en nauw betrokken. 

Kant was ook een aantal jaren als redacteur en co-presentator betrokken bij Schagen FM Sportavond. Marius Kant is 74 jaar geworden.

Sjaak Euser is al 30 jaar als vrijwilliger betrokken bij Noordkop Centraal. Zijn specialisatie is sport. Sjaak maakt ook eens per maand een editie van het TV programma De Bank.



Reageer op dit artikel
1 antwoord
 1. Jan Bouwes
  Jan Bouwes zegt:

  Petra en naaste familie gecondoleerd. Erg geschrokken van dit bericht.Marius onlangs nog gesproken. Goeie herinneringen aan voormalig collega wethouder. Altijd nog persoonlijk contact gehouden.
  Sterkte deze dagen.
  Jan Bouwes.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: