Hulp gezocht bij moestuinieren

ANNA PAULOWNA – Wonen Plus Welzijn in Anna Paulowna is op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen in de moestuin in Anna Paulowna.

De organisatie is gestart met de Ontmoetings Tuin op het complex van de volkstuinvereniging Anna Paulowna. Woensdag de hele dag en op vrijdagmorgen zijn deelnemers welkom op de Ontmoetings Tuin. Er is speciale aandacht voor mensen met geheugenproblematiek.

Daarnaast is gestart met een matchgroep op de vrijdagmiddag. Deelnemers doen er activiteiten waaraan zij behoefte hebben. Dat kan ook in het tuintje dat daar is, maar ook in het clubgebouw.

Het gaat om mensen die het leuk vinden om in een moestuin te werken samen met de deelnemers. De tuin wordt zo ingericht dat het voor iedereen mogelijk is om iets te doen. Aanmelden kan via de mail annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl .

Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: