Hoogste punt nieuwbouw kern Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Woonzorggroep Samen realiseert momenteel twee nieuwbouwlocaties in de kern van Hippolytushoef op het terrein van voormalig Noorderlicht. Donderdag werd het heugelijke moment gevierd dat het hoogste punt van de bouw was bereikt.

Dit bijzondere moment werd passend gevierd op de bouwplaats met de bewoners en medewerkers die nu gehuisvest zijn in Molenweid in Wieringerwaard.

Het voormalige Noorderlicht heeft plaatsgemaakt voor twee nieuwe gebouwen. De twee gebouwen bestaan uit elk 32 ruim opgezette appartementen. Binnen de nieuwbouw wordt straks gewerkt met buurtjes. Hier wonen de bewoners met elkaar, zonder in te leveren op persoonlijke leefruimte.

Elk buurtje krijgt een eigen buurtkamer en ontmoetingsruimte, die centraal gelegen zijn op beide verdiepingen. Woongroep Samen is samen met alle betrokkenen op zoek naar twee nieuwe namen die goed bij elkaar passen en goed aansluiten bij de kern van Hippolytushoef. Meer informatie is te vinden op de website www.woonzorggroepsamen.nl .

(Foto: aangeleverd)

Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: