Hoe voorkom je oplichting

SCHAGEN – In samenwerking met de politie organiseert de gemeente Schagen in juni een aantal voorlichtingsbijeenkomsten om inwoners tips te geven om oplichting te voorkomen.

Oplichters worden steeds slimmer. Ze verzinnen telkens weer nieuwe manieren om mensen op te lichten. Vooral online oplichting neemt toe. 

De voorlichtingsbijeenkomsten sluiten aan bij de landelijke overheidscampagne ‘Maak het oplichters niet te makkelijk’. Naast het organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten zijn er ook flyers verspreid bij onder meer huisartsen en fysiotherapiepraktijken.

De voorlichtingsbijeenkomsten worden gehouden op donderdag 2 juni van 10.30 tot 11.30 uur in de Hornhoeve in Dirkshorn, op donderdag 9 juni van 10.30 tot 11.30 uur in De Zandstee in ’t Zand en op donderdag 16 juni van 10.30 tot 11.30 uur in Sabinahof in Waarland. Aanmelden kan via oov@schagen.nl.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: