Hiske de Graaff Koninklijke onderscheiding

SINT MAARTENSBRUG – Uit handen van burgemeester Marjan van Kampen van de gemeente Schagen kreeg Hiske de Graaff  tijdens een gezellige middag voor de vrijwilligers van Tafeltje Dekje Zijpe een Koninklijke onderscheiding in dorpshuis De Uijtkijk in Sint Maartensbrug.

Hiske de Graaff uit Petten is al sinds 1996 voorzitter van Tafeltje Dekje Zijpe en brengt ook zelf maaltijden rond. Aan haar is het te danken dat ook tijdens de corona pandemie de maaltijden op een verantwoorde manier konden worden bezorgd.

Daarnaast is ze sinds 2011 voorzitter van Rondje Schager Markt een bridge evenement. Zelf is zij ook een fervent bridger. Hiske was zichtbaar verrast en is blij met deze bekroning op haar vrijwilligerswerk.

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):