Het lukt Schagen wel vacatures te vervullen

SCHAGEN –  De gemeente Schagen kan haar openstaande vacatures goed vervullen ondanks de huidige krapte op de arbeidsmarkt. 

Net als overal in Nederland heeft de gemeente Schagen te maken met vacatures die moeilijk vervuld kunnen worden. 

Momenteel staan vier vacatures open. Dit gaat om vacatures voor een adviseur duurzaamheid, een strategisch adviseur financiën, een coördinator planning & control en een buitengewoon opsporingsambtenaar, oftewel BOA.

De krapte op de arbeidsmarkt is vooral voelbaar binnen het domein ruimte, zegt communicatieadviseur Kirsten Ripken. “Desondanks lukt het ons om de meeste vacatures in te vullen met onze eigen werving en selectie. We verwachten dit ook komend jaar te kunnen blijven doen”, aldus Ripken.

Avatar foto
Eugeen Hoekstra is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal, met de specialisaties politiek en zorg. Eugeen schrijft ook geregeld columns en ondervraagt politici in het TV programma De Bank.Reageer op dit artikel
1 antwoord
 1. mw.Verbeek bc.
  mw.Verbeek bc. zegt:

  Ja, ja mag de gemeente Schagen even openheid van zaken geven? Zou wel zo netjes zijn t.o. al die ex werknemers die het veld ,oesten ruimen voor een bureau in Houten, genaamd AMP. Niets mis met dat bueau in Houten, maar niet ipv beleidmedewerkers die echt vakkundig waren.
  Maar de Inclusie en zeker de Toegankelijkheid is nu goed weg in Schagen. 2019 aanname LIA maar verder nog helemaal niets uitgerold,
  Maar deze VN Ambassadeur zal het wel opkrikken via andere domeinen en sectoren.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: