Heipalen voor De Multitreffer geslagen

‘t ZAND – De verbouwing en uitbreiding van De Multitreffer in ‘t Zand verloopt voorspoedig. Woensdag zijn de heipalen geslagen. 

“De laatste heipalen zijn met succes de grond in gegaan. Nu kan er verder gebouwd worden aan de fundering. Dit markeert een mooie mijlpaal in de verbouwing van de oude gymzaal”, stelt het bestuur. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf PN Dekker en Zns. Voor belangstellenden is het mogelijk om de voortgang van de bouw van dichtbij te volgen. In de hal van de sporthal hangt een gedetailleerde bouwtekening. 

Bezoekers zijn welkom om een kijkje te nemen bij de bouwplaats, maar worden vriendelijk verzocht achter de hekken te blijven voor hun eigen veiligheid. 

(Foto’s: PN Dekker en Zns en Warner de Weerd)

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):