Groot probleem bij gymclub Callantsoog(video)

CALLANTSOOG – De gymvereniging in Callantsoog zit in de problemen en is dringend op zoek naar een nieuwe gym juf of meester voor de 42 jeugdleden.

De gymlessen van de vereniging worden gehouden in Dorpshuis Kolfweid in Callantsoog. Daar krijgen de kinderen van 4 tot 13 jaar nu alleen nog les van juf Merel. “Als er op de korte termijn geen nieuwe juf of meester bij komt, dan moet de jeugdafdeling van de vereniging stoppen”, zegt Cindy de Vries, secretaris van gymvereniging Callantsoog.

De vereniging, die 55 jaar bestaat, heeft het probleem sinds het vertrek van juf Hetty, die jarenlang gymles gaf in Callantsoog. “We hadden een vervanger voor Hetty gevonden, maar die kon wegens gezondheidsredenen geen les meer geven. Met als gevolg dat we nog maar 1 uur per week gymles kunnen geven aan onze jeugdleden.

Mocht u iemand kennen of wilt u zelf graag gymles geven aan de kinderen uit Callantsoog dan kunt u mailen naar gymverenigingcallantsoog@live.nl

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):