Groep 6 speelt voor Sinterklaas (video)

SCHAGEN – Groep 6 van de Julianaschool in Schagen zet zich deze maand in voor minimagezinnen. De klas is een mini-onderneming gestart om Sint- en kerstpakketten te maken.

Aan alles is gedacht: een pr-afdeling die de actie promoot, leerlingen die de financiën bijhouden, magazijnmedewerkers om de cadeautjes in te pakken, receptionistes die aanmeldingen verwerken en meer. Feije is leerling van groep 6 en projectmanager. “Wij vinden dat Sinterklaas en Kerst voor iedereen leuk moet zijn, zeker voor mensen die het minder breed hebben”, aldus Feije.

De Julianaschool werkt volgens de methode van ontwikkelingsgericht onderwijs. “Alle vakken komen spelenderwijs aan bod. Leerlingen moeten rekenen, e-mails schrijven, samenwerken en stimuleren hun maatschappelijke betrokkenheid”, vertelt Lonneke Feller, leerkracht van groep 6.

Iedereen die speelgoed of geld wil doneren voor deze actie kan contact opnemen met juf Feller door een mail te sturen naar l.feller@stichtingsurplus.nl.

Avatar foto
Jordy is als verslaggever/redacteur actief op de redactie van Noordkop Centraal. Jordy bereiken? jordy.kuys@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
1 antwoord

Reacties zijn gesloten.