Graag Gedaan zoekt chauffeurs

SCHAGEN – Vind jij het leuk om mensen te helpen, ken je de regio goed en vind je autorijden leuk? Dan is Graag Gedaan op zoek naar jou. Of je een vrouw bent, een man, jong of ouder, dat maakt niet uit.

Het belangrijkste is dat je een geldig rijbewijs en een auto tot je beschikking hebt. Als vrijwillige chauffeur zorg jij ervoor dat ouderen en minder mobiele mensen toch naar hun afspraak kunnen.

Of het gaat om een doktersbezoek  of een bezoek aan de kapper, jij brengt ze er naar toe en brengt ze ook weer thuis.  In sommige gevallen word je gevraagd om ze te begeleiden bij de afspraak.

Zowel Graag Gedaan in de stad Schagen, Warmenhuizen, Tuitjenhorn en Oud-Zijpe  zijn op zoek naar chauffeurs. Heb je interesse of wil je er meer over weten bel dan met Elise Visser 06 46 06 63 76 of mail naar e.visser@wonenpluswelzijn.nl

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel