Gouden Kans voor jongeren in de regio

NOORDKOP – Jongeren uit de regio kunnen met het ‘Gouden Kans’ project een maatschappelijke stage van 4 maanden lopen om zo nieuwe vaardigheden en ervaring op te doen.

Het Gouden Kans project is voor jongeren tussen de 16 en 27 jaar, die gedurende 4 maanden, ten minste 20 uur per week beschikbaar zijn.

Jongeren die gestopt zijn met een opleiding, een tussenjaar hebben en zoeken naar een zinvolle manier om uit te zoeken wat de toekomst te bieden heeft, of jongeren die op zoek zijn naar een volgende stap in hun carrière en extra vaardigheden willen leren.

In het project verdiepen jongeren zich in de duurzame ontwikkelingsdoelen en werken ze samen aan een zelfgekozen ‘goed gevoel project’ waarmee ze sociaal of duurzaam het verschil maken. 

Op deze manier krijgen de jongeren nieuwe inzichten, inspiratie en voeren ze gezamenlijk een concreet project uit. De jongeren worden gecoacht in de praktijk, zodat ze hun talenten ontdekken samen met andere jongeren en organisaties.

Deelname aan het project is gratis. Jongeren kunnen zich opgeven en meer informatie vinden op www.goudenkansproject.nl.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: