Gezellige Stockoud op Zandstock Festival

‘T ZAND – Na twee jaar van afwezigheid door corona kon het Zandstock Festival in ‘t Zand vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 augustus weer plaatsvinden.

Dat het festival niet alleen voor jongeren is, bleek op de zondagmorgen. Die begon met  Stockoud, een programma speciaal voor ouderen. Eerst was er om 10.00 uur een kerkdienst en de grote tent met hoofdpodium De Boom zat heel erg vol.

De Pastoor zei aan het eind van de dienst dat hij het geweldige zou vinden als op zondag de kerk ook zo vol zou zitten. Daarna verzorgden  Anna & Irma, moeder en dochter, een optreden met veel bekende liedjes, zoals een medley van ‘Ja zuster, nee zuster’. 

Ondertussen zorgden veel vrijwilligers er voor dat er genoeg werd gedronken door regelmatig met water langs te komen.

Na Irma & Anna, nam de Ouderentour het over bestaande uit Vester Weert, Erik Houweling en Lars Groenink. Zij kregen de stemming er helemaal goed in met hun wervelende medley’s. Ondertussen gingen de glaasjes met advocaat en slagroom voorbij die aangevuld werden met stukjes worst en kaas.

Dat de stemming er steeds meer in kwam bleek wel aan de polonaise die ineens werd ingezet. Al met al een heel gezellige morgen waarvan echt werd genoten. 

(Foto’s en video: Kitty Mertz en Ed van Oerle)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open.Reageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: