Geweldig leuke première Gebroken IJs

SCHAGEN – In het Scagontheater in Schagen werd zaterdagavond door Toneelvereniging OZOS, na lang uitstel vanwege een ongeluk van Tineke de Best, de première van `Gebroken IJs` gespeeld onder regie van Jos Salari.

Het stuk speelt zich af op het dek van de `Maria Stuart` een luxueus cruiseschip met hoofdzakelijk alleenstaande passagiers.

Iedereen heeft zijn eigen reden om aan boord te stappen en als het ijs uiteindelijk is gebroken ontstaan de meest hilarische situaties.

Het wordt bijzonder leuk gespeeld door Ton van Groeningen, Marianne Steenbergen, Margriet Pley, Dean Smit, Gijs van der Poel en Hannie Wijn, maar de glansrol is voor Tineke de Best. Van haar gezicht straalt de ondeugendheid af. De rol is op haar lijf geschreven.

Omdat OZOS op 1 oktober 70 jaar bestond werd aan het eind van de avond door voorzitter Marc Moussault nog een woordje gedaan.

Bij binnenkomst werd het publiek ontvangen met een gebakje en aan het eind van de avond waren er bubbels en heerlijke hapjes.

`Gebroken IJS` is een heerlijke komedie met humor en ontroering en zeker de moeite waard om te gaan zien. Kaarten kunnen worden gereserveerd via www.scagontheater.nl .

(Foto’s: Kitty Mertz)

Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: