Gesprek tussen vader en zoon

SCHAGEN – Hoe kunnen jongeren beter worden betrokken bij de politiek? Dat is één van de vragen die CDA raadslid Menno van Oerle bezighouden. 

Van Oerle is deze week te gast in de politieke podcast ‘Laan 19’. Het werd een bijzonder gesprek tussen vader en zoon. “Ik heb nog getwijfeld of ik de opname zelf moest doen”, vertelt hoofdredacteur Ed van Oerle, de vader van Menno.

Nadat andere raadsleden hadden aangegeven dat ze het raar zouden vinden als voor één uitzending een andere presentator zou worden gezocht, besloot hij het gesprek toch te doen.

De podcast ‘Laan 19’ is donderdagmiddag om 17.30, 18.30 en 22.30 uur te beluisteren op Noordkop Centraal Radio en vanaf 18.00 uur ook via noordkopcentraal.nl/podcasts/Spotify en Youtube Podcast.

 

Avatar foto
Onder 'Redactie Noordkop Centraal' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan redactie@noordkopcentraal.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0224-218218. Het bezoekadres is Piet Ottstraat 3, 1741 NW, Schagen. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):