Gemeentehuis in het licht voor Tanja en Peter

Donderdagavond 23 december wordt het gemeentehuis van gemeente Schagen verlicht. Deze verlichting is vanwege de herdenking van Tanja Groen. In de omroep MAX-documentaire ‘Een kaarsje voor Tanja Groen’ staat de herdenking van Tanja centraal en er wordt stilgestaan bij het overlijden van Peter R. de Vries. Burgemeester Marjan van Kampen: “Tanja is al 28 jaar spoorloos verdwenen. In 2021 kreeg het onderzoek naar de verdwijning van Tanja Groen een nieuw impuls dankzij Peter R. de Vries. Naast de herdenking aan Tanja denken wij ook aan alle andere mensen die vermist zijn. Het is bijna niet voor te stellen hoe zwaar deze tijden zijn voor alle nabestaanden. Met het verlichten van het gemeentehuis geven wij blijk dat wij met hen meeleven.

Brand een kaarsje voor Tanja

De documentaire is donderdag 23 december om 21.40 uur te zien bij MAX op NPO1. Op hun website kan een ieder een foto van een kaarsje uploaden met eventueel een boodschap. Zo kan iedereen zelf en toch ook samen stilstaan bij het gemis.

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Dit bericht is afkomstig van de gemeente Schagen. Meer weten? Kijk op www.schagen.nl.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):