Gemeente Schagen investeert in sociale ontmoeting in Petten

Het college van Schagen heeft op 20 juli 2021 besloten, mede naar aanleiding van signalen uit het dorp, om voor maximaal € 300.000 te willen investeren in de sociale ontmoeting in Petten. Hiermee wil het college voor nu en in de toekomst sociale ontmoeting stimuleren en daarmee de sociale samenhang in Petten. Onderdeel daarvan is een effectief en gezond gebruik, beheer en exploitatie van de MFR en het voormalige VVV-gebouw waarin het DOP is gehuisvest.

Het college heeft op 20 juli 2021 besloten dat vanuit de gemeente de gemeentesecretaris Alexander Meijer en directielid Peter Jager dit zullen oppakken. Zij voeren hiervoor onder andere gesprekken met vertegenwoordigers van de Multifunctionele Ruimte (MFR), het DOP en de dorpsraad.

De gemeente wil graag in contact komen met inwoners uit Petten die hierover ideeën hebben. Woont u in Petten dan wordt u van harte uitgenodigd om uw ideeën te delen met Alexander Meijer en Peter Jager. U kunt dit doen door dit te mailen naar gemeentesecretaris@schagen.nl.

Het is de bedoeling om voor het eind van dit jaar tot een goede oplossing te komen. In de tussentijd draagt de gemeente zorg voor het beheer en de exploitatie. Mensen die gebruik willen maken van de MFR of het DOP-gebouw kunnen dat doen via het mailadres stichtingsebap@gmail.com.

Dit bericht is afkomstig van de gemeente Schagen. Meer weten? Kijk op www.schagen.nl.Reageer op dit artikel
1 antwoord
  1. AH
    AH zegt:

    ach ja 3 ton gemeenschapsgeld laat wethouder Kruit eerst eens dat plein volbouwen want dat is geen potje om te zien zo kijk naar de foto op linker zijde geef dit Dorp weer een vol dorpsplein met winkeltjes E.D zodat het weer compleet voelt i.p.v. spandoeken

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: