Geen buit voor inbrekers bij De Nollen

CALLANTSOOG – Drie personen probeerden afgelopen nacht tussen 1.30 en 2.30 uur in te breken bij het hoofdgebouw van Vakantiepark De Nollen aan de Westerweg in Callantsoog, maar zonder succes. Dat meldt een mede-eigenaar van Vakantiepark De Nollen op de Facebookpagina ‘Callantsoog in Beeld en Bericht’.

“Volgens de politie hebben ze het vannacht op meerdere plekken geprobeerd. Helaas hebben we alleen beelden van op de rug. De kans is klein, maar mocht iemand iets gezien hebben (bij ons of in de buurt) of ze herkennen aan hun kleding, laat het a.u.b. even weten”, meldt de mede-eigenaar.

Volgens hem hebben de drie personen bij de inbraakpoging een dakraam gesloopt. Een woordvoerder van politie heeft aangegeven dat er bij Camping Tempelhof ook een poging tot inbraak is geweest. Of de inbraakpogingen in Callantsoog met elkaar te maken hebben is nog onbekend.

Mensen die mogelijk bewijs hebben, kunnen contact opnemen met de politie via 0900 – 8844.

(Foto: Facebook)

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden
  1. rob
    rob zegt:

    alleen beeld van hun rug, al worden ze op een presenteer blaadje aangeleverd zoals jeroen fransen het deed
    dan doet de pliesie er toch ook niks mee. dus gewoon eigen rechter gaan spelen, met dit kansloze tuig

Reacties zijn gesloten.