Galerie Boot & Steyn weer open

SINT MAARTENSBURG – Galerie Boot & Steyn aan de Grote Sloot 164 in Sint Maartensbrug heeft zaterdag voor een aantal weekenden de deuren weer geopend voor het publiek.

De tuin is bij aankomst al meteen een fascinerende blikvanger. Tussen de prachtig bloeiende planten en struiken staat een groot aantal beelden van 14 kunstenaars en van eigenaresse en kunstenaar Romee Kanis zelf.

Met heel veel zorg hebben de beelden en afgedankte zonnepanelen die door Hans Cornel zijn bewerkt, ieder een plek gekregen waar ze bijzonder mooi tot hun recht komen.

Ook in de galerie is prachtig werk te zien. Galerie Boot & Steyn is tot en met 25 juni alle weekeinden geopend van 12.00 – 17.00 uur.

 

(Foto’s: Kitty Mertz)

Avatar foto
Kitty Mertz is al vele jaren vaste kracht op de redactie van Noordkop Centraal. Ook is Kitty een van de presentatoren van de radioprogramma's Krieken en Met de deur Open. En Kitty presenteert de TV programma's Straatpraat en De Bank. Iets delen met Kitty? Stuur het naar kitty.mertz@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel