Frans Jansen in podcast Laan 19

SCHAGEN – Frans Jansen, de fractievoorzitter van D66 in de Schager gemeenteraad, is deze week te gast in de politieke podcast Laan 19. 

In Laan 19 gaat Ed van Oerle met politici in gesprek over lokale en landelijke onderwerpen. ook het wereldnieuws komt voorbij. Vaste ingrediënten zijn het hete hangijzer en de doorgeefvraag, waarbij de gast een vraag moet beantwoorden die zijn voorganger aan hem stelt én hij of zij mag een vraag stellen aan de volgende gast.

De podcast Laan 19 is te beluisteren via www.noordkopcentraal.nl/podcast-laan-19, via Google Podcast en via Spotify. Laan 19 wordt elke donderdag om 17.30, 18.30 en 22.30 uur uitgezonden op Noordkop Centraal Radio.

Avatar foto
Sanne de Weger heeft de School voor de Journalistiek gevolgd. Na een aantal jaar op verschillende redacties te hebben gewerkt voelt Sanne zich sinds 2010 thuis op de redactie van Noordkop Centraal. Iets delen met Sanne? Stuur het naar sanne.deweger@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
3 antwoorden
 1. Nesbewoner
  Nesbewoner zegt:

  Landelijk ben ik het met veel D66 standpunten niet eens. Echter binnen de Schager gemeenteraad is deze man een topper. Dit zowel qua kennis als eerlijke en objectieve inbreng.

 2. v/d Stelt
  v/d Stelt zegt:

  Je oogst wat je zaait !

  Deze mensen zijn wereldvreemd en dictatoriaal.
  Los van elke werkelijkheid. En blinken uit in onkunde, en de onwil om compromissen te zoeken.

  Het nieuwe leiderschap ! Haha
  Dat je überhaupt nog durft te zeggen dat je van D66 bent !
  Zou me kapot schamen.

 3. Pieter
  Pieter zegt:

  Wordt waarschijnlijk geen enthousiast gesprek met Frans gezien de pols voor de verkiezingen voor D66, die terecht er niet florissant uitzien.

Reacties zijn gesloten.