Fotoclub Schagen viert jubileum feestelijk

van tot
Gepland Agenda Cultuur

SCHAGEN – De algemene fotovereniging Schagen (AFV Schagen) bestaat dit jaar 60 jaar en dat wordt onder andere gevierd met een extra feestelijke expositie op 24, 25 en 26 november in het Makado Centrum Schagen.

De expositie van deze fotoclub was in het verleden een jaarlijkse traditie, maar door de pandemie en en de verbouwing van het winkelcentrum ligt het al enkele jaren stil. Ter ere van het 60-jarig  jubileum wordt de expositie op 24 november om 11.00 uur geopend door wethouder Puck de Nijs en heeft de gemeente Schagen in samenwerking met muziekhuis Jan Piet Beers een piano ter beschikking gesteld waarop liefhebbers kunnen spelen.

De expositie wordt ingericht op het Douglaspleintje en kan gedurende de openingstijden van het winkelcentrum bezocht worden. Bezoekers worden gevraagd hun favoriete foto kenbaar te maken en daarmee kans te maken om deze foto te winnen.

(Foto: Instagram)

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):