Fleur Raateland verloot live optreden

ANNA PAULOWNA – De herschreven hit ‘Zo ver weg’ die Fleur Raateland ruim een week geleden op haar YouTube-kanaal plaatste, krijgt een mooi vervolg. 

Door de vele vragen of het nummer ook te downloaden en te streamen is, heeft ze besloten om het uit te brengen. Ter promotie koppelt de zangeres er een leuke actie aan: het winnen van een speciaal live optreden van Fleur.

Fleur: “Het is een bijzonder liedje geworden dat veel mensen raakt in deze tijd. De ene hangt mijn eigen geschreven tekst aan de corona-situatie, de ander ziet het als een liefdesliedje of vindt het gewoon mooi. Prachtig om dat te bereiken met je eigen muziek. Omdat ik normaal veel zou optreden, maar dat nu nog erg moeilijk gaat, ben ik onlangs ook met live sessies gestart op instagram. 

Ik speel gewoon graag en hierdoor kwam ik op het idee om een optreden van mezelf te verloten. ‘Zo ver weg’ komt dan heel dichtbij. Ik hoop natuurlijk dat het nummer veel gedownload gaat worden en zo nog meer draagvlak krijgt.”

Via haar website www.fleurraateland.com en social-mediakanalen is ze te volgen en kun je zien hoe de actie in zijn werk gaat.

Avatar foto
Je leest een bericht uit het rijke archief van Noordkop CentraalGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):