Film Past Lives in De Luxe

van tot
Gepland Agenda

SCHAGEN – In het Scagon De Luxe Theater & Filmhuis in Markt 18 in Schagen draait donderdag 8 februari om 14.00 en 20.00 uur, vrijdag 9 februari om 14.00 en 20.00 uur en zaterdag 10 februari om 20.00 uur de film Past Lives.

Nora en Hae Sung, twee diep verbonden jeugdvrienden, worden uit elkaar gerukt als Nora’s familie vanuit Zuid-Korea naar Canada emigreert. 

Twaalf jaar later studeert Nora in New York en hervinden de twee elkaar via het internet. Ze fantaseren over een weerzien, maar de afstand doet het contact verwateren. 

Nog eens twaalf jaar later is Nora inmiddels getrouwd en wordt ze tijdens een allesbepalende week herenigd met haar jeugdliefde, als hij haar opzoekt in New York. 

De film is een schitterend modern liefdesdrama en stelt vragen over het lot, de liefde en de dunne scheidslijn tussen het leven dat we leiden en het leven hoe het had kunnen zijn.

Kaartjes zijn voor € 9,- te reserveren via www.scagondeluxe.nl


Publicatiedatum: 31 januari 2024
Categorie: Agenda
Aantal views: 25
Avatar foto
Frank van Schagen is vrijwilliger op de redactie van Noordkop Centraal. Frank richt zich vooral op activiteiten in de Noordkop.Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):