Fietsverkeersexamen Schagen 2024 (video)

SCHAGEN – Ruim 300 leerlingen uit de groepen 7 van verschillende basisscholen uit de gemeente Schagen stapten maandag op de fiets voor het jaarlijkse fietsverkeersexamen door Schagen.

Het verkeersexamen begon om 9.00 en rond 12.30 uur gingen de laatste leerlingen van start. De start en finish voor het verkeersexamen lag zoals gebruikelijk op het complex van Schagen United. Ook waren er weer veel vrijwilligers aanwezig om alles in goede banen te leiden.

In verband met werkzaamheden in Schagen was de route dit jaar op verschillende plekken aangepast, desondanks wisten alle leerlingen het examen af te ronden. De meeste kinderen waren zenuwachtig voor het examen, maar eenmaal binnengekomen dachten de meesten dat ze het examen wel gehaald hadden. Of iedereen het examen heeft gehaald wordt later deze week bekendgemaakt.

Avatar foto
Kees Bakker is fulltime verslaggever/redacteur bij Noordkop Centraal. Iets delen met Kees? Stuur een mail naar kees.bakker@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):