Fietser uit Warmenhuizen overleden na ongeval

SINT MAARTEN – Bij een verkeersongeval in Sint Maarten is woensdagavond een man van 37 jaar uit Warmenhuizen overleden.

De man reed op zijn fiets over de kruising van de Delftweg met de Groenveldsdijk en werd daar aangereden door een auto. In de auto zaten twee mensen. Beiden zijn aangehouden als verdachte.

Het ongeval gebeurde woensdagavond rond 18.40 uur. Door de impact van de auto kwam het slachtoffer in de sloot terecht. De bestuurder van de auto is na het ongeval eerst doorgereden, maar later teruggekeerd. In de auto zaten een vrouw van 21 jaar uit Uitgeest en een man van 22 jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats.

De politie onderzoekt wie van de twee achter het stuur zat op het moment van het ongeval. Ook onderzoekt de politie hoe het ongeval is gebeurd.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse en hebben het slachtoffer nog gereanimeerd. Het slachtoffer is ter plekke overleden. Aan de nabestaanden is ondersteuning door slachtofferhulp en een familieagent aangeboden.

Zie ook: Persoon overleden in water in Sint Maarten

(Foto’s: Inter Visual Studio)

Wil je niets missen uit Schagen en de regio?
Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlGeef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):
2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie (check eerst onze huisregels):