Fietsen voor het goede doel

SCHAGEN – De deelnemers van de 29e sponsorfietstocht rijden om geld in te zamelen voor het Lilato opvanghuis in Zambia.

De fietskaravaan vertrekt zaterdag 21 mei vanaf het Regius College in Schagen en maakt een tocht van 100 km naar en over Texel. 

“De ondersteuning vanuit Stichting Sponsorfietstocht.nl bestaat primair uit de financiering van noodzakelijke renovatie en eventuele nieuwbouw van de huisvesting”, aldus Mark Helmig, voorzitter van Stichting Sponsorfietstocht.nl.

Vanwege de verkeersveiligheid kunnen maximaal 100 deelnemers meedoen aan de fietstocht. De route is evenals voorgaande jaren weer zorgvuldig uitgezet en bedraagt 100 kilometer. Onderweg wordt gestopt bij een rustpunt voor koffie met appelgebak.

Met een gemiddelde snelheid van 25 kilometer per uur rijden zij naar en over Texel.

Diverse lokale bedrijven ondersteunen de tocht met een bijdrage. Om circa 15.30 uur zal in het Regius College aan de Hofstraat het voorlopige bedrag aan sponsoring bekend worden gemaakt.

Meer informatie is te vinden op www.sponsorfietstocht.nl.

Delen is leuk
Bas Burlage is omroepmanager bij Noordkop Centraal. Naast zijn redactiewerk is hij ook mede-verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de omroep. Iets delen met Bas? Stuur het naar redactie@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: