Fietsbrug Karwei vernieuwd

SCHAGEN – Het lijkt klein nieuws, maar voor klanten van bouwmarkt Karwei in Schagen is het een mooie verbetering. De fietsbrug tussen de bouwmarkt en de Zuiderweg is vernieuwd. 

De brug, die eigendom is van de bouwmarkt, was in slechte staat. Planken en leuningen zaten los door houtrot. 

De afgelopen dagen is de brug compleet vernieuwd. Donderdagmorgen werd de brug door cliënten van Esdégé Reigersdaal geopend. 

Die cliënten, tussen de 4 en 8 per dag, zijn in de bouwmarkt actief als dagbesteding. Omdat de meeste op de fiets komen, maakten ze ook veelvuldig gebruik van de brug. 

Na de officiële opening, waarbij Mara het lint mocht doorknippen, mocht Martijn als eerste over de brug fietsen. Daarna werden ze getrakteerd op taartjes die door Hema Schagen waren voorzien van het Karwei-logo.

Avatar foto
Ed van Oerle is hoofdredacteur en algemeen manager van Noordkop Centraal. Iets delen? Iets delen met Ed? Mail naar ed.vanoerle@noordkopcentraal.nlReageer op dit artikel
1 antwoord
  1. Gerda
    Gerda zegt:

    Nu die andere bruggen van Schagen nog, misschien moet de gemeente even de Karwei vragen om de brug van Muggenburg op te knappen. Want anders gebeuren er straks nog ongelukken. Er was een nieuwe brug beloofd, maar we zien niets gebeuren. En de planken hoor je nu rammelen als je er overheen fietst.

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef hier jouw reactie: